11 de gener 2007

Notícies

L’ajuntament de Figueres es proposa d’ampliar el Teatre-Museu Dalí (Avui). Pretén adquirir la casa Bech, situada al costat de l’edifici del museu, per tal d’augmentar la capacitat expositiva del centre i permetre així l’accés a un major nombre de públic.

El publicista Lluís Bassat vol crear un museu d’art contemporani a Sant Andreu de Llavaneres (El Punt). El fons del museu seria format per la pròpia col·lecció de Bassat, centrada en la pintura contemporània catalana, i l’edifici es construiria en uns terrenys municipals pròxims a la sortida de l’autopista. La proposta té el suport de la coalició que governa l’ajuntament de la població (PP-PSC), però topa amb l’oposició de la resta de grups del consistori que consideren poc adequada la utilització de sòl públic.

No deixeu de consultar el bloc Art Neutre, cada dia amb notícies interessants sobre el món de l’art. Avui parlen de l’obertura al públic del Centre d'Interpretació Arqueològica Espai Santa Caterina, situat al mercat homònim i que pretén explicar l’evolució històrica d’aquesta àrea de la ciutat de Barcelona.